Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήStoriesΖήτω η Δημοκρατία! - Κλειστό το Βήμα Κρήτης σήμερα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης

Ζήτω η Δημοκρατία! – Κλειστό το Βήμα Κρήτης σήμερα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης

17 Νοέμβρη, ημέρα ορόσημο για τη Δημοκρατία, ημέρα Τιμής και Σεβασμού απέναντι στους ήρωες που ύψωσαν το ανάστημα τους απέναντι στη Χούντα και στους κάθε λογής φασίστες!

Νεαρά παιδιά έπραξαν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Για την Ελευθερία, για τη Δημοκρατία, για τα Αδέρφια τους! 

Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του αντίληψη για τα γεγονότα, τις αιτίες και τους σκοπούς… ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να υπερασπίζει την άποψή του, ακόμα κι αν αυτή είναι αντίθετη με την άποψη του άλλου, ακόμα κι αν αυτή αγγίζει τα όρια του παραλογισμού, ακόμα κι αν αυτή βρίθει ανακριβειών και συναισθημάτων μίσους…

Αυτή είναι η μαγεία της Δημοκρατίας! Σαν την μάνα που αγαπά όλα της τα παιδιά, έτσι και η Δημοκρατία αντέχει, ανέχεται και δίνει το Δικαίωμα σε όλα της τα παιδιά να μιλήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ, με την προσδοκία πάντα ότι θα την υπερασπίσουν!

Το Βήμα Κρήτης τιμώντας αυτή τη μέρα σήμερα θα παραμείνει κλειστό, ως μια ταπεινή ένδειξη ταπεινοφροσύνης και ευγνωμοσύνης απέναντι στους σύγχρονους απογόνους των ηρώων του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών, των Καλαβρύτων, της Τριπολιτσάς, του Γοργοποτάμου, του αντάρτικου στα βουνά…

Με την ευχή να μην ξεχάσουμε ποτέ, αλλά και να είμαστε έτοιμοι να φανούμε αντάξιοί τους αν χρειαστεί, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!

Ζήτω η Δημοκρατία! 

 Βήμα Κρήτης

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom