Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021
14.1 C
Crete
Αρχική Κοινωνία Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

- Advertisement -

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προκηρύσσει τέσσερις υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς σχετιζόμενους με το ναυτιλιακό αντικείμενο για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Συγκεκριμένα

1. Υποτροφία Χανδρή Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στη μνήμη του αειμνήστου προέδρου της Αντωνίου Χανδρή χορηγεί υποτροφία, σε πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας), ύψους 10.000 δολαρίων ΗΠΑ. Η υποτροφία αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

2. Υποτροφία Νταϊφά Η κυρία Ειρήνη Νταϊφά, στη μνήμη του Σταύρου Α. Νταϊφά, χορηγεί υποτροφία διαμέσου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας), ύψους 15.000 δολαρίων ΗΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

3. Υποτροφία NEPTUNE LINES Η εταιρεία NEPTUNE LINES στην μνήμη του ιδρυτή της, Νικολάου Τραυλού, χορηγεί υποτροφία διαμέσου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας), ύψους 10.000 Ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

4. Υποτροφία «Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε» Επίσης, η εταιρεία «Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε» χορηγεί υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 διαμέσου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας & της Μεγάλης Βρετανίας) ύψους 10.000 Ευρώ.

Δικαιολογητικά

1. Επιστολή/αίτηση των ενδιαφερόμενων με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα

2. Αντίγραφο πτυχίου Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. με βαθμό τουλάχιστον 7 (για τις υποτροφίες Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε, NEPTUNE LINES, Νταϊφά) και 7,5 (για την υποτροφία Χανδρή). Πέραν της βαθμολογίας, θα ληφθεί υπόψιν ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου.

3. Βεβαίωση αποδοχής από το ξένο πανεπιστήμιο και εγγραφής σε αυτό, μεταφρασμένη και επικυρωμένη.

4. Όριο ηλικίας υποψηφίων είναι το 26ο έτος.

5. Πτυχίο ξένης γλώσσας (αγγλικής, ιταλικής, γαλλικής, ισπανικής, πορτογαλικής, γερμανικής) ανάλογα με τη χώρα επιλογής για πραγματοποίηση των σπουδών.

6. Συστατικές επιστολές από δύο καθηγητές του Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. από το οποίο οι υποψήφιοι απέκτησαν το πτυχίο.

7. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος της οικογένειας και των ίδιων των υποψηφίων, στην περίπτωση που υποβάλλουν φορολογική δήλωση, συνοδευόμενο από φωτοτυπία του εντύπου Ε9.

8. Για τους άρρενες υποψήφιους, πιστοποιητικό εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής της στρατολογίας λόγω σπουδών.

9. Κατά την αξιολόγηση, θα προτιμηθούν παιδιά ναυτικών ή εργαζομένων στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας (για τις υποτροφίες Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε, NEPTUNE LINES, Νταϊφά).

Προθεσμία και περαιτέρω πληροφορίες: Για τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και για άλλες συναφείς πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 85 και στα τηλέφωνα 210 4291159 – 65 στην κυρία Ελένη Πρασίνου.

Πηγή: www.especial.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Stay Connected

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -