Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΥπόθεση Πισπιρίγκου: Μετά τον Μάνο μηνύει τον Ηλιάδη και η οικογένεια της...

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μετά τον Μάνο μηνύει τον Ηλιάδη και η οικογένεια της Ρούλας

Οι γονείς, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου κινούνται νομικά κατά του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, η στάση των γονέων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέα και Ελένης, λίγες ημέρες αφότου ο «πρώην» γαμπρός τους Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε τον ιατρό του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη.

Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα «σύρουν» στα δικαστήρια, σύμφωνα με το pelop.gr τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν.

Δριμεία επίθεση κατά του εντατικολόγου του Γενικού Πανεπιστημίου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη για όσα υποστήριξε σε βάρος του σε συνομιλία στο Twitter εξαπέλυσε ο Μάνος Δασκαλάκης στη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του γιατρού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει ότι συκοφαντείται, καθώς ο γιατρός της Τζωρτζίνας εξέφρασε την πεποίθηση ότι «έχω τελέσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθέν διά παραλείψεως ή αυτό της θανατηφόρας έκθεσης».

«Στο 2ο διάστημα που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ήτοι από 19-1-2022 έως και 26-1-2022, όταν και μεταφέρθηκε νοσοκομείο ‘‘Π. & Α. Κυριακού’’ στην Αθήνα έλαβαν ομοίως χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εμού, της κατηγορουμένης και του μηνυομένου-εγκαλουμένου στις οποίες μας ενημέρωνε και πάλι για την πορεία της υγείας της μικρής. Επίσης έλαβαν χώρα τηλεφωνικές εκκλήσεις μου προς τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο προκειμένου να παραμείνει η μικρή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, παρά ταύτα όμως ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο «Π. & Α. Κυριακού» στην Αθήνα.

Σε καμία από όλες αυτές τις συναντήσεις και επικοινωνίες μου με τον μηνυόμενο-καλούμενο, τόσο κατά το πρώτο διάστημα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, όσο και κατά το δεύτερο, ΔΕΝ με ενημέρωσε (ούτε καν υπονόησε) ότι έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Ομοίως και κανένα άλλο πρόσωπο εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που νοσηλεύτηκε η θυγατέρα μου (Τζωρτζίνα), ούτε ουδείς άλλος με ενημέρωσε ότι ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Επίσης ουδέποτε παραπλάνησα και κορόιδεψα τον ίδιο και το λοιπό προσωπικό της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ με SMS και συζητήσεις και ουδέποτε του είπα κάποιο ψέμα…» συμπληρώνει στη μήνυσή του ο Μάνος Δασκαλάκης.

«…Να σημειώσω ότι αν ίσχυε κάτι από αυτά που ανέφερε ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος σχετικά με εμένα, αυτό ασφαλώς και θα το είχε καταθέσει στην επίσημη δικαστική αρχή, όταν κλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο ενώπιον της κας Ανακρίτριας του 18ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών (η οποία και διεξήγαγε και την τακτική κυρία ανάκριση για το θάνατο της κόρης μου) να καταθέσει και δεν θα το ανέφερε σε μία διαδικτυακή εκπομπή τρεις μήνες μεταγενέστερα», συνεχίζει ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα λέγοντας για τον Ανδρέα Ηλιάδη ότι με όσα είπε δημόσια είχε ως σκοπό να τον παρουσιάσει «ως έναν εγκληματικά ανεύθυνο πατέρα».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom