Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΥπογραφή σύμβασης, «για την εκτέλεση της Προμήθειας και Εγκατάστασης Εξοπλισμού Υπαίθριου Χώρου...

Υπογραφή σύμβασης, «για την εκτέλεση της Προμήθειας και Εγκατάστασης Εξοπλισμού Υπαίθριου Χώρου Αθλητικών Δραστηριοτήτων & Παιδικής Χαράς στην Τ.Κ. Καμισιανών», του Δήμου Πλατανιά

 Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει  ότι υπογράφηκε το προηγούμενο διάστημα,  η σύμβαση, με τον εκπρόσωπο της ανάδοχου της εταιρείας “ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ Ε.Π.Ε”,για την εκτέλεση της Προμήθειας και Εγκατάστασης Εξοπλισμού Υπαίθριου Χώρου Αθλητικών Δραστηριοτήτων & Παιδικής Χαράς Τ.Κ. Καμισιανών Δήμου Πλατανιά» προϋπολογισμού μελέτης 98.381,05€ με Φ.Π.Α.

 

Η πίστωση εξασφαλίσθηκε από το Δήμο Πλατανιά μέσω του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020» προσέγγιση CLLD LEADER.

Αφορά την δημιουργία ενός υπαίθριου χώρου αθλητικών δραστηριοτήτων και παιδικής χαράς σε δημοτικό χώρο, στη θέση Ελαιουργείο της Τ.Κ. Καμισιανών του Δήμου Πλατανιά. 

Η προμήθεια περιλαμβάνει καθιστικά σώματα, τραπεζόπαγκους με στέγη, κάδους απορριμμάτων, δίρριχτο κιόσκι, ξύλινη περίφραξη και πόρτα περίφραξης, όργανα γυμναστικής, όργανα παιδικής χαράς, φυτά ,συνθετικό χλοοτάπητα και φωτιστικά σώματα .

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom