Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΞεκίνησε στη λίμνη του Αγίου Νικολάου, το «Agios Nikolaos Cliff diving 2022»,...

Ξεκίνησε στη λίμνη του Αγίου Νικολάου, το «Agios Nikolaos Cliff diving 2022», οι καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου

Η διοργάνωση που εντυπωσίασε το κοινό της Κρήτης ξεκίνησε εχθές με μεγάλη επιτυχία στη λίμνη του Αγίου Νικολάου. Το «Agios Nikolaos Cliff diving 2022», οι καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου Επέστρεψαν με 26 αθλητές σε εντυπωσιακές καταδύσεις από ύψος 20 μέτρων, στο πιο εντυπωσιακό θέαμα καταδύσεων στην Ελλάδα. 

Διοργανωτές είναι ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) και η Infinite drop.

Μοναδικό θέαμα, ένταση και ανταγωνισμός για την κορυφή είναι τα χαρακτηριστικά της πρώτης μέρας του Agios Nikolaos Cliff diving 2022 με τα προκριματικά ανδρών και γυναικών να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7 με εντυπωσιακής δυσκολίας και ομορφιάς καταδύσεις.  

Στην Φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 26  αθλητές και αθλήτριες καταδύσεων από ψηλά σημεία, που  ανήκουν στους κορυφαίος του κόσμου, προέρχονται από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας κι έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και πρωτιές σε διάφορες διοργανώσεις ανά την υφήλιο.

Hashtags 

#agiosnikolaoscrete #creteregion #creta #Crete #tourism #greece #agiosnikolaos #agiosnikolaoscliffdiving #cliffdiving #cliff #cliffs #greece🇬🇷 #greekislands #summer2022 #sensetheauthentic #incrediblecrete #KOE #paodan 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom