Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΞεκίνησαν τα έργα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας στην Κίσαμμο

Ξεκίνησαν τα έργα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας στην Κίσαμμο

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής,   στις εργασίες που άρχισαν να εκτελούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στον επαρχιακό άξονα Καστέλι – Πλάτανος στα πλαίσια του έργου Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας  το οποίο αφορά όλη την Κρήτη και έχει συνολικό προϋπολογισμό 34,5 εκ. €. 

Οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον δήμο Κισσάμου που θα εκτελεστούν στους επόμενους μήνες, αφορούν συγκεκριμένα τμήματα κατά μήκος του δρόμου Κολένι – Κίσσαμος (Παλαιά Εθνική Οδός) και των επαρχιακών οδών Τοπόλια προς Κεφάλι, Μύλοι – Στροβλές και Καστέλι – Πλάτανος. 

Το έργο εκτελείται υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, και θα συνδυαστεί με τα έργα που έχει δημοπρατήσει και συμβασιοποιήσει η Περιφέρεια στους άξονες αυτούς, τα οποία θα ξεκινήσουν να εκτελούνται στο αμέσως επόμενο διάστημα, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη βελτίωση και αποκατάσταση των δρόμων.

Ο κ. Μυλωνάκης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή για τα πολύ σημαντικά οδικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Κίσσαμο, ως αποτέλεσμα και της εξαιρετικής και πολυεπίπεδης συνεργασίας δήμου και Περιφέρειας Κρήτης.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom