Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleWAP : Δείτε αυτή τη γιαγιά πώς αντιδρά βλέποντας το καινούργιο hit...

WAP : Δείτε αυτή τη γιαγιά πώς αντιδρά βλέποντας το καινούργιο hit της Cardi B και Megan Thee Stallion

Το WAP είναι ένα από τα πιο famous τραγούδια των τελευταίων εβδομάδων με βασικότερες πρωταγωνίστριες στο videoclip, τη Cardi B και τη Megan Thee Stallion.

Έγινε «viral»

Το νέο τραγούδι έγινε αμέσως viral τόσο για τα λόγια που περιέχει, τα οποία στη version του Youtube είναι παραλλαγμένα επειδή χρησιμοποιείται «ιδιαίτερο» λεξιλόγιο, όσο και για το sexy περιεχόμενο του videoclip.

Γενικότερα το τελευταίο διάστημα είναι εκατοντάδες εκείνοι που έχουν κάνει «reaction» στο συγκεκριμένο τραγούδι και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε ήταν χιλιάδες, τόσο από σχόλια στα social media, όσο και από αρκετούς άντρες που έχουν κανάλι στο Youtube και φάνηκε να τους αρέσει πολύ!

Στο συγκεκριμένο βίντεο ένας Youtuber ο Kevin, δείχνει στην 90 ετών γιαγιά του Lill το νέο viral «hit» του Καλοκαιριού και εκείνη κυριολεκτικά δεν κρατιέται από το να μη σχολιάσει αυτό που βλέπει.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ανήκει σε μια τελείως διαφορετική γενιά, μπορεί εν μέρει να αντιληφθεί για ποιον λόγο νιώθει όπως νιώθει βλέποντας το videoclip, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι «κομματάρα»!

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom