Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
Αρχική Κόσμος Βρετανία: Έτοιμος για ανταρσία ο Άντριου Λόιντ Bέμπερ – «Θα ανοίξω τα...

Βρετανία: Έτοιμος για ανταρσία ο Άντριου Λόιντ Bέμπερ – «Θα ανοίξω τα θέατρά μου»

Ο βρετανός θεατρικός επιχειρηματίας Άντριου Λόιντ – Bέμπερ δήλωσε πως πρόκειται ανοίξει και πάλι τα θέατρά του στο Λονδίνο χωρίς μέτρα, χωρίς να τον νοιάζει το αν θα συλληφθεί.

«Θα ανοίξουμε ό,τι και να γίνει», δήλωσε ο Λόιντ-Bέμπερ σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα από την εφημερίδα The Telegraph.

Η νέα παράσταση του Λόιντ-Bέμπερ, η Σταχτοπούτα, θα ανοίξει για προπαραστάσεις (previews) στις 25 Ιουνίου, τέσσερις ημέρες μετά τη νωρίτερη ημερομηνία κατά την οποία η κυβέρνηση μπορεί να άρει στην Αγγλία τους εναπομείναντες περιορισμούς κατά του κορονοϊού, που περιλαμβάνουν αυστηρά όρια στον αριθμό των θεατών στα θέατρα.

Ερωτηθείς από την Telegraph τι θα κάνει αν η κυβέρνηση αναβάλει την επαναλειτουργία των θεάτρων στις 21 Ιουνίου, ο Λόιντ-Bέμπερ δήλωσε: «Θα πούμε, ελάτε στο θέατρο και συλλάβετέ μας».

Ο Λόιντ-Bέμπερ και τα θέατρά του αντιμετωπίζουν «οξύ οικονομικό στρες» εξαιτίας των περιορισμών, γεγονός που τον υποχρέωσε να βάλει νέα υποθήκη στην κατοικία του στο Λονδίνο και μπορεί να χρειαστεί να πωλήσει τους έξι χώρους του στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να συλληφθεί, αν αποφασίσει να παραβιάσει τους κανόνες, ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως τα σχόλια του Άντριου Λόιντ-Bέμπερ έγιναν εν θερμώ».

«Είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ ισχυρά συναισθήματα … (όμως) όλοι μας πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες», δήλωσε ο υπουργός στο Sky News προσθέτοντας πως απόφαση για την επαναλειτουργία των θεάτρων θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom