Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ: Η στιγμή που γιατροί βγάζουν από το στόμα...

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ: Η στιγμή που γιατροί βγάζουν από το στόμα ασθενούς ένα φίδι

Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, αλλά και στα ειδησιογραφικά Μέσα του πλανήτη, καθώς γιατροί αφαίρεσαν ένα φίδι περίπου 120 εκατοστών από το στόμα μιας γυναίκας.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης η ασθενείς είχε τεθεί σε αναισθησία και σίγουρα δεν πήρε την τρομάρα που φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο της νοσηλεύτριας που έβγαλε το ερπετό από το σώμα της.

Η επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Νταγκεστάν της Ρωσίας, μαγνητοσκοπήθηκε και δείχνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα απρόσμενα με τα οποία μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι οι γιατροί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται ΜΜΕ της Ρωσίας, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να ξαποστάσει για λίγο κάτω από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, στο χωρίο Λεβάσι.

Φαίνεται πως την ώρα που την πήρε ο ύπνος, το φίδι βρήκε πιθανότατα την ευκαιρία να εισχωρήσει στο στόμα της. Μάλιστα, οι γηραιότεροι κάτοικοι του χωριού συμβουλεύουν τους νεότερους να μην κοιμούνται στην ύπαιθρο, καθώς φαίνεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το πρώτο.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom