Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήLifestyleΒίκυ Σταμάτη: Ο συνήγορος της απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο

Βίκυ Σταμάτη: Ο συνήγορος της απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο

Μία νέα κόντρα ξεκίνησε και αν κρίνουμε από τους πρωταγωνιστές, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί…

Σε ένα από τα πρόσφατα podcast που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στη Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε πει: «Αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη που θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε, τι συμφώνησε, ποιον συνάντησε εκείνη τη νύχτα. Και μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος και γεια χαρά νταν. Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη»;

«Προσβλητική και συκοφαντική η δήλωση του»

Μέσα από το ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου θέλησε να του απαντήσει, λέγοντας:

«Υποθέτω ότι ο κ. Λαζόπουλος έχει πρωτογενή ενημέρωση για τον ποιον είδε και ποιους συνάντησε και γι’ αυτό τα λέει. Αλλά, για να μιλήσουμε σοβαρά, εάν η αναφορά αυτή γίνεται στο πλαίσιο της σάτιρας νομίζω ότι είναι μάλλον κακόγουστη και ατυχέστατη. Αν όμως αυτή η αναφορά γίνεται σε σοβαρό λόγο, τότε μάλλον είναι προσβλητική και σίγουρα συκοφαντική. Δεν μπορούμε να λέμε έτσι χωρίς να το σκεφτόμαστε, άκριτα, να συζητάμε για θέματα που άπτονται παιδιών. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια όρια που θα πρέπει να τηρούνται».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom