Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός στα Σεπόλια: Εντοπίστηκαν τα προφίλ παιδεραστών που ήθελαν να βιάσουν την...

Βιασμός στα Σεπόλια: Εντοπίστηκαν τα προφίλ παιδεραστών που ήθελαν να βιάσουν την 12χρονη

α έμπειρα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ανασύρει δεδομένα από κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές του 53χρονου κατηγορούμενου που έχουν κατασχεθεί και του 42χρονου βιαστή, αλλά και του 12χρονου κοριτσιού, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν με πρόσωπα τα 213 προφίλ στο σκοτεινό chat room που είχαν προσεγγίσει το προφίλ του κοριτσιού.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του Ηλία Μίχου, του 53χρονου βιαστή και μαστροπού της 12χρονης στον Κολωνό η οποία στα χέρια του, για 4 μήνες, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης τα στοιχεία του 42χρονου Γιάννη Σοφιαννίδη, ο οποίος είχε κατ’ επανάληψη βιάσει το παιδί έναντι αμοιβής.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνουν τώρα οι υπόλοιποι βιαστές του παιδιού. Οι άνθρωποι με τις αρρωστημένες ορέξεις οι οποίοι πλήρωναν τον Μίχο για να βιάζουν το παιδί.

Από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές του κατηγορούμενου που έχουν κατασχεθεί, η ΕΛΑΣ προσπαθεί να εντοπίσει τα προφίλ και όσων έχουν βιάσει την 12χρονη και ήδη από την αναζήτηση αυτή φαίνεται να έχουν εντοπιστεί τα προφίλ τουλάχιστον 15 ατόμων τα οποία είχαν τακτική επαφή με τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται στη συνέχεια να πάνε στο Ανηλίκων, το οποίο και θα επιχειρήσει να τακτοποιήσει με πρόσωπα τα συγκεκριμένα προφίλ. Όταν λοιπόν βρεθούν στοιχεία ποινικής εμπλοκής τους στην υπόθεση, το 12χρονο κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει ανάμεσά τους, τους βιαστές της και θα ακολουθήσουν συλλήψεις.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom