Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες

Ο 33χρονος Αναστάσιος Λ, ο36χρονος Νικόλαος Κ και ο 34χρονος Ευθύμιος Κ., αναμένεται να απολογηθούν στην 33η ανακρίτρια.

Τι αναφέρει η γιαγιά της 12χρονης

«Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» είπε ο δικηγόρος του 33χρονου συλληφθέντα και τόνισε πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του.
Για έναν άνθρωπο με χρόνια κατάθλιψη, κλειστοφοβία και μειωμένη πνευματική δυνατότητα να διακρίνει την ηλικία της 12χρονης έκανε λόγο ο δικηγόρος του 33χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού στον Κολωνό.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μπαρκαγιάννης είπε ότι 33χρονος παραδέχεται ότι συνάντησε την 12χρονη δύο φορές, αλλά αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή.

«Αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις, πράγματι βρέθηκε δύο φορές αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτική επαφή. Με έχει πείσει ότι δεν έχει τελέσει την πράξη. Στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου, για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος» είπε, συμπληρώνοντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο πελάτης του «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

«Θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου και επιστρέφω» φαίνεται να είπε η ανήλικη στον 33χρονο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 33χρονου και της 12χρονης.

«Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι»

«Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» είπε για τον πελάτη του και τόνισε πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Για τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε ότι θεωρεί βέβαια ότι δεν τον διαχειριζόταν η ανήλικη. «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι. Είναι δυνατόν 12 χρονών κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;» διερωτήθηκε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom