Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΤζένιφερ Άνιστον: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Μπραντ Πιτ – Ζητάει 100...

Τζένιφερ Άνιστον: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Μπραντ Πιτ – Ζητάει 100 εκατ. δολάρια

Μετά την Αντζελίνα Τζολί, και η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή κατά του Μπραντ Πιτ.

Αυτή τη φορά, αιτία δεν είναι οι συζυγικές διαφορές, αφού αυτές τις έχουν λύσει εδώ και χρόνια. Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», να καταθέσει μήνυση εναντίον του για «οικονομικές εκκρεμότητες».

Ζητά το μερίδιό της από εταιρεία παραγωγής που ίδρυσαν μαζί

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να ζητήσει από τον ηθοποιό 100 εκατ. δολάρια.

Και ο λόγος είναι η εταιρεία παραγωγής «Plan B», την οποία είχαν ιδρύσει μαζί, τα χρόνια που ήταν ακόμα ζευγάρι.

Όταν χώρισαν, η εταιρεία πέρασε στα χέρια του Μπραντ Πιτ, με την πρώην σύζυγό του να έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας.

Ο Μπραντ Πιτ σκοπεύει τώρα, όμως, να πουλήσει την εταιρεία, η οποία ήταν συμπαραγωγός σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως οι ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Moonlight».

Όλα αυτά τα χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει λάβει κανένα από τα ποσοστά που της αναλογούσαν από τις εισπράξεις των ταινιών, οπότε τώρα σκοπεύει να τα διεκδικήσει.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων για την Τζένιφερ, αλλά θέμα τιμής. Δημιούργησε μαζί του την εταιρεία, έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε αυτό», αναφέρει πηγή από τον στενό της κύκλο.

Αν τελικά προχωρήσει στη μήνυση, ο Μπραντ Πιτ θα μπει σε ακόμα μία δικαστική διαμάχη, εκτός από την ήδη υπάρχουσα με την Αντζελίνα Τζολί.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom