Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΤραγωδία: Νεκρό βρέφος 4 μηνών – Έκατσε πάνω του ο σκύλος

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος 4 μηνών – Έκατσε πάνω του ο σκύλος

«Το μωρό μου δεν αναπνέει». Με αυτά τα λόγια πανικού ο πατέρας της μόλις 4 μηνών Raelynn Larrison κάλεσε το 911 μόλις συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος του καθόταν πάνω στην κόρη του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, με το κοριτσάκι να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και να πεθαίνει.

Ο πατέρας είχε μόλις ξυπνήσει και βρήκε το κοριτσάκι αναίσθητο και τον σκύλο να κάθεται πάνω του. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ράτσα ήταν ο σκύλος και πόσο μεγαλόσωμος ήταν, ούτε αν επιτέθηκε στο παιδί και το σκότωσε, αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Η Lonnie Dapier, γειτόνισσα της οικογένειας, μίλησε στο δίκτυο WRGT. «Είναι φρικτό να μην μπορείς να ελέγξεις το σκυλί σου. Αρχικά τόσο μικρά παιδιά δεν θα πρέπει να αφήνονται κοντά σε μεγάλα σκυλιά. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του παιδιού. Εύχομαι να φροντίσουν το σκυλί με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να μην τραυματίσει κανέναν άλλο».

Η αιτία θανάτου του βρέφους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ενώ πλατφόρμα δωρεών συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία του βρέφους.

*εξωτερική φωτογραφία αρχείου

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom