Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΤο «ξεκόβει» ο Κούγιας για δημοσιοποίηση των ονομάτων των 212 «επίδοξων» βιαστών...

Το «ξεκόβει» ο Κούγιας για δημοσιοποίηση των ονομάτων των 212 «επίδοξων» βιαστών της 12χρονης

«Μην περιμένετε να δημοσιευτούν τα ονόματα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη», διεμήνυσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Κύμα» συλλήψεων αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως πληροφορήθηκε από άτομο του άμεσου περιβάλλοντος της 12χρονης πως το παιδί δεν ξεπερνά το ένα μέτρο σε ύψος. Σύμφωνα με τα παραπάνω, καταρρίπτονται όποιοι ισχυρισμοί αναφέρουν πως η ανήλικη έδειχνε μεγαλύτερης ηλικίας.

«Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει μία λεπτή γραμμή, είναι η αρχή εκτελέσεως του εγκλήματος. Για παράδειγμα, σκοτώνω κάποιον. Το έγκλημα αρχίζει τη στιγμή που πυροβόλησα. Ότι γίνεται πριν έχει άλλη διάκριση. Στα εγκλήματα γενετήσιας εξιοπρέπειας η αρχή εκτελέσεως είναι αυτό το οποίο γίνεται μέχρι την ώρα που θα αρχίσει η ερωτική πράξη», δήλωσε.

Αν και οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα 212 προφίλ που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως τα ονόματά τους δεν θα δημοσιευτούν.

«Μην περιμένετε να δημοσιοποιηθούν ποτέ τα ονόματά αυτών που επικοινώνησαν και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνευρεθούν με το παιδί. Αυτές οι πράξεις λέγονται προπαρασκευαστικές κι εάν δεν αποδειχτεί ότι συνευρέθηκαν με το παιδί, τότε αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορηθούν για τίποτα και απαγορεύεται να δημοσιευτούν τα ονόματα», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom