Δευτέρα, Μάι 10, 2021
Αρχική Κοινωνία Το τερμάτισε πάλι η Ραχήλ Μακρή: Βρήκε το... κρυφό μήνυμα πίσω από...

Το τερμάτισε πάλι η Ραχήλ Μακρή: Βρήκε το… κρυφό μήνυμα πίσω από το εμβόλιο της Moderna

- Advertisement -

Ακόμα μια θεωρία συνωμοσίας ανακάλυψε η Ραχήλ Μακρή, η οποία σε ανάρτησή της “αποκρυπτογράφησε” το “κρυφό μήνυμα” πίσω από το εμβόλιο της Moderna για τον κορονοϊό.

Στη νέα της “ανακάλυψη” η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποκωδικοποίησε το όνομα της εταιρείας γράφοντας το εξής:

 

“Moderna=Mod e rna=Mod (ify) RNA”

Η Ραχήλ Μακρή έχει “αποκαλύψει” κατά καιρούς διάφορες θεωρίες συνωμοσίας δίνοντας “τροφή” στους συνωμοσιολόγους, οι οποίοι έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα λόγω των Fake News που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κυρίως για το εμβόλιο για τον κορονοϊό και για την πανδημία.

Αν κερδίσει ο Μπάιντεν έρχεται η υποδούλωση του ανθρώπου
Υπενθυμίζουμε ότι μια από τις ακραίες θέσεις που είχε πάρει η πρώην βουλευτής ήταν λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ εκεί όπου είχε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Προχωρώντας σε ένα ακόμα… μετριοπαθές σχόλιο η Ραχήλ Μακρή είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως θα είναι ολέθριες οι συνέπειες για την ανθρωπότητα, αν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι επιλέξουν για επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

“Αν κερδίσει ο Μπάιντεν έρχεται το τέλος του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού και η υποδούλωση του ανθρώπου”, είχε γράψει η Ραχήλ Μακρή σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -