Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΤο… τερμάτισε ο Ζουράρις: Και με τον Βελόπουλο και με τον… διάβολο...

Το… τερμάτισε ο Ζουράρις: Και με τον Βελόπουλο και με τον… διάβολο συνεργασία επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις μας έχει συνηθίσει κατά διαστήματα να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Πριν λίγες ημέρες είχαν προκαλέσει αίσθηση παραληρηματικές δηλώσεις και ύβρεις που εκτόξευσε κατά τη διάρκεια εκπομπής, χαρακτηρίζοντας ‘κωλόπαιδα’ τους φοιτητές ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Αυτή τη φορά ξαναχτύπησε, και αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα της προεκλογικής περιόδου που αφορά στις συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων.

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας να έχει δώσει τις δικές του κατευθύνσεις για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τα κόμματα με τα οποία θα μπορούσαν να υπάρχουν συγκλίσεις, ωστόσο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως χαράσσει τον δικό του δρόμο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο Κώστας Ζουράρις και ερωτηθείς αν όλα τα κόμματα απορρίψουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση  απάντησε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;» και συνέχισε: «Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ρωτήθηκε αν είναι προοδευτικό κόμμα η Ελληνική Λύση για να δώσει την εξής απάντηση: «Έχω μία δυσκολία μονίμως. Δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης. Και με τον διάβολο ακόμη επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής επέμειναν και τον ρώτησαν που μπορούν να βρεθούν τα δύο κόμματα για να συνεργαστούν : «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom