Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΒΗΜΑ ΑφιέρωμαΤο SKROUTZ έρχεται Χανιά για χάρη του ...Ιταλού! - Δείτε τι θα...

Το SKROUTZ έρχεται Χανιά για χάρη του …Ιταλού! – Δείτε τι θα γίνει

Το ημερολόγιο γράφει Τρίτη 12 Οκτωβρίου και η καρδιά της Χανιώτικης επιχειρηματικότητας χτυπά στο ITALIAN FACTORY OUTLET!

Τι θα γίνει;

Από τις 12 το μεσημέρι και για 8 ώρες, κινηματογραφικό συνεργείο καθώς και όλο το team του τμήματος Marketing, της εταιρείας SKROUTZ.GR , θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ITALIAN FACTORY OUTLET στον Κλαδισσο, για ένα μεγάλης διάρκειας ρεπορτάζ, αφιέρωμα του SKROUTZ.GR  στο ITALIAN FACTORY OUTLET, και τις επιδόσεις/πωλήσεις της χανιώτικης εταιρείας μέσω της διάσημης πλατφόρμας διαδικτυακών πωλήσεων στη χώρα μας και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί…

Είναι η πρώτη φορά, που μια αμιγώς Χανιώτικη επιχείρηση, τιμάται για τις επιδόσεις της σε Πανελλήνιο επίπεδο, και σύσσωμη η διεύθυνση Marketing της Πλατφόρμας θα βρίσκεται στην πόλη μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο “Ιταλός” -Άκης Παινεσάκης- το “παιχνίδι” το έχει πάει σε άλλο επίπεδο και γι’ αυτό το λόγο οι πελάτες του τον έχουν κατατάξει σε νούμερο 1 στα Χανιά -και όχι μόνο!

+ 1 λόγος για επίσκεψη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις και ο “Ιταλός” χτυπά με 1+1 προσφορές:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ITALIAN FACTORYOUTLET ΑΠΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ BLACK WEEK IS BACK 1+1 Σε ΟΝΑ μας τα είδη! ΟΛΕΣ ΣΕΟΛΕΣΤΙΣΜΑΡΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΛΑΔΙΣΣΟΣ- ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ προιόντα ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ""

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom