Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΤο Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Ρεθύμνης θα τεθεί προς έγκριση στην...

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Ρεθύμνης θα τεθεί προς έγκριση στην προσεχή συνεδρίασης της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Ρ.

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του Δήμου Ρεθύμνης θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, Μεικτή Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  η οποία  θα διεξαχθεί δια ζώσης  και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη στις 12:30μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεως της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ρεθύμνης (κτίριο Δελφίνι). 

Ήδη, από τη Δ/νση Πληροφορικής – Προγραμματισμού & Ανάπτυξης  του Δήμου Ρεθύμνης, έχει τεθεί υπόψη των Μελών της ΕΠΖ προς ενημέρωσή τους, τα προαπαιτούμενα έργα για τη χρηματοδότηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Ρεθύμνης από το Πράσινο Ταμείο. Εκτός της  έγκρισής του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στα παραδοτέα του Σ.Φ.Η.Ο. περιλαμβάνονται η χαρτογράφηση της περιοχής παρέμβασης και η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης,  η χωροθέτηση σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων, σενάρια ανάπτυξης δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων , διαβούλευση κ.α.

Στο  πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεδρίασης της ΕΠΖ θα συζητηθεί επίσης η προέγκριση  άδειας λειτουργίας κέντρου διασκέδασης.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom