Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021
- Advertisment -spot_img
ΑρχικήBlog ViewΤο παλιομοδίτικο αξεσουάρ μαλλιών που είναι και πάλι στη μόδα

Το παλιομοδίτικο αξεσουάρ μαλλιών που είναι και πάλι στη μόδα

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το παλιομοδίτικο αξεσουάρ μαλλιών που την εποχή των γονιών μας ήταν στη μόδα και απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε και πάλι για να μείνει η απάντηση είναι πολύ απλή. Αυτό δεν είναι άλλο από τα κλασικά και διαχρονικά ρόλεϊ, που εξασφαλίζουν εντυπωσιακές και άκρως γοητευτικές εμφανίσεις, αν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Τον τελευταίο καιρό τα ρόλεϊ δείχνουν να κατακλύζουν τα social media και να αποτελούν μία από τις πρώτες επιλογές για όλες εκείνες που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις και να είναι πάντα μέσα στη μόδα.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μοντέρνα ρόλεϊ μαλλιών
Ενώ, λοιπόν, τα ρόλεϊ μαλλιών, όπως όλες τα γνωρίζουμε, φτιάχτηκαν για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα -ακόμη και οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ραβδιά και τη ζέστη του ήλιου για να διαμορφώσουν τα μαλλιά τους- σήμερα η τεχνολογία δείχνει να έχει εξελίξει αυτό το διαχρονικό αξεσουάρ μαλλιών και υπάρχουν ακόμη και θερμαινόμενα ρόλεϊ με αρκετά εύκολη εφαρμογή.

Τα νέα, μοντέρνας γενιάς ρόλεϊ χρειάζονται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ζεσταθούν και μόλις τα σταθεροποιήσετε στα μαλλιά σας, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε άλλα πράγματα -σε αντίθεση με το σίδερο που σας κάνει να χωρίζετε τούφες τούφες τα μαλλιά σας και να ξοδεύετε περισσότερο πολύτιμο χρόνο. Επίσης, προσθέτουν όγκο στα μαλλιά σας χωρίς να τα καταστρέφουν όσο και τα αντίστοιχα σίδερα.

Πώς να τα εφαρμόσετε
Λούστε τα μαλλιά σας, απλώστε λίγο προστατευτικό θερμότητας και αφήστε το να στεγνώσει.
Διαχωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα ανάλογα με το μέγεθος των ρόλεϊ σας, τοποθετήστε τα στα άκρα και περιστρέψτε προς το τριχωτό της κεφαλής σας, ασφαλίστε το με ένα τσιμπιδάκι και επαναλάβετε μέχρι να τοποθετήσετε όλα τα ρόλεϊ.
Αφήστε τα να κάνουν τη δουλειά τους και μόλις κρυώσουν αφαιρέστε προσεκτικά. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα κλασικά ρόλεϊ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ μαλλιών για να θερμάνετε το κάθε τμήμα των μαλλιών σας πιασμένο σε αυτά.

- Advertisement -
- Advertisment -spot_img

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom