Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021
- Advertisment -spot_img
ΑρχικήΚρήτηΤο καλωσόρισμα του Χρ. Τσοντάκη στον Μαρτσάκη: "Η μουσική είναι καθ’ όλα...

Το καλωσόρισμα του Χρ. Τσοντάκη στον Μαρτσάκη: “Η μουσική είναι καθ’ όλα ιερή όντας εφεύρεση των θεών”

Με ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στο πρόσωπο του Αντώνη Μαρτσάκη, ο επιχειρηματίας και επί χρόνια ασχολούμενος (ως πρωταγωνιστής ομολογουμένως) με τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού Χρήστος Τσοντάκης, έδωσε το έναυσμα ώστε να ξεκινήσει μια υπέροχη μουσική βραδιά στις Λουσακιές! 

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσοντάκης: “Σας καλωσορίζω στην αποψινή βραδιά λέγοντας πως «η μουσική είναι καθ’ όλα ιερή όντας εφεύρεση των θεών». Με αυτή τη φράση του αρχαίου Έλληνα ιστορικού Πλούταρχου, χαιρετώ του μουσικούς μας και τον φίλο Αντώνη Μαρτσάκη, κυρίως δε όλους εσάς που απόψε κοσμείτε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Έχω τονίσει αρκετές φορές πως η μουσική μας, τα ακούσματά μας, οι παραδόσεις μας, είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της ταυτότητάς μας! Είναι οι ρίζες που όπως τα δέντρα στηρίζονται σε αυτές, έτσι κι εμείς μεγαλώσαμε πατώντας επάνω τους.

Γι’ αυτό λοιπόν, οφείλουμε όλοι μας, ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι, να προστατεύσουμε αυτή την κληρονομιά των προγόνων μας, αλλά και να την αναδείξουμε”!


- Advertisement -
- Advertisment -spot_img

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom