Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Το γλεντάν στην Κρήτη: Χειροπέδες σε 46χρονο διοργανωτή κορονοπάρτι

Το γλεντάν στην Κρήτη: Χειροπέδες σε 46χρονο διοργανωτή κορονοπάρτι

- Advertisement -

Αρκετά ακριβά φαίνεται ότι κόστισε σ’ έναν 46χρονο το κορονοπάρτι που αποφάσισε να διοργανώσει στην Κρήτη, καθώς συνελήφθη και καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ. Σύμφωνα τοπικά ΜΜΕ, πρόστιμα θα πρέπει να πληρώσουν και οι καλεσμένοι του.

Ο 46χρονος, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, είχε νοικιάσει σπίτι στο Ρέθυμνο και αγνοώντας τα μέτρα που ισχύουν για την πανδημία του κορονοϊού, κάλεσε και εννέα φίλους του. Ωστόσο, οι Αρχές εντόπισαν το κορονοπάρτι στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται. Ο 46χρονος διοργανωτής της μάζωξης συνελήφθη και καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, οι 9 καλεσμένοι του θα πληρώσουν 300 ευρώ έκαστος για άσκοπες μετακινήσεις.

Παράλληλα, το βράδυ της Τρίτης, συνελήφθη ένας  51χρονος, αλλοδαπός ιδιοκτήτης καφετέριας στη Χερσόνησο, η οποία εξυπηρετούσε πελάτες που εντοπίστηκαν να κάθονται μέσα, ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί με take away. Ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στο κατάστημα θα μπει λουκέτο για 15 ημέρες. Παράλληλα, οι πελάτες θα πληρώσουν από 300 ευρώ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η ΕΛ.ΑΣ σε σύνολο 3.770 ελέγχων βεβαίωσε 99 πρόστιμα. Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 82 πρόστιμα. Ειδικότερα, 60 στο Ηράκλειο, 6 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο,  9 στο Λασίθι και 3 επί του ΒΟΑΚ. Για μη χρήση μάσκας βεβαίωθηκαν 17 πρόστιμα. Πιο συγκεκριμένα, 11 στο Ηράκλειο, 4 στα Χανιά και 2 στο Λασίθι.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -