Παρασκευή, Απρ 23, 2021
Αρχική Κρήτη Τι λέει ο ΟΛΗ για την διαρροή ρεύματος με θύματα σκυλιά!

Τι λέει ο ΟΛΗ για την διαρροή ρεύματος με θύματα σκυλιά!

- Advertisement -

Στην “υπερβολική υγρασία που κατέστρεψε την ασφάλεια  του συγκεκριμένου στύλου” και είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή ρεύματος, αποδίδει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου την περιπέτεια ενός Ηρακλειώτη το απόγευμα της Κυριακής στην είσοδο του Κούλε.
Όπως έγραψε το cretalive, ο άνδρας είχε βγει βόλτα με την κόρη του και τα σκυλιά τους, και η διαρροή αυτή είχε ως αποτέλεσμα, όταν πέρασαν τα σκυλιά από το σημείο, να υποστούν ηλεκτροπληξία!

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΛΗ αναφέρει:

“Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 συνέβη ένα ατυχές περιστατικό πλησίον της εισόδου του βόρειου λιμενοβραχίονα του Λιμένα Ηρακλείου.

Άμεσα ο αξιωματικός του Λιμεναρχείου ενημέρωσε τον Διευθυντή Τεχνικών  Υπηρεσιών του ΟΛΗ κ. Τσιμπλοστεφανάκη, όπου μαζί με τον Ηλεκτρολόγο του Οργανισμού προχώρησαν αρχικά στην περιμετρική ασφάλιση με ταινία του στύλου φωτισμού που παρατηρήθηκε η διαρροή και εν συνεχεία στην άμεση επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ως γνωστόν οι στύλοι φωτισμού έχουν διπλή γείωση και σε περίπτωση βλάβης η τάση είναι πολύ χαμηλή, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων ή ζώων.

Παρά τον ενδελεχή έλεγχο που γίνεται από την Τεχνική Υπηρεσία του ΟΛΗ σε όλους τους στύλους φωτισμού, η υπερβολική υγρασία κατέστρεψε την ασφάλεια  του συγκεκριμένου στύλου, η οποία είναι προφυλασσόμενη μέσα σε ειδικό κουτί, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το ατυχές αυτό περιστατικό και την αναστάτωση που προκλήθηκε στον συμπολίτη μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει η πιστή  τήρηση όλων των ενδεδειγμένων κανόνων ασφάλειας, ώστε άπαντες να απολαμβάνουν με ασφάλεια την επίσκεψη τους στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου”.

Πηγή: cretalive.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -