Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΒηματοθραύστηςΤι διάολο; Διαγωνίζονται σε κάτι;

Τι διάολο; Διαγωνίζονται σε κάτι;

Ο τάδε μητροπολίτης λέει πως δεν υπάρχει βιασμός και δεν γίνεται να βιασθεί μια γυναίκα αν δεν το θέλει. Ο Άδωνις λέει ότι ο Μητσοτάκης ανέβασε την Ελλάδα και έτσι ήρθε ένας διάσημος ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. 

Μάλλον γίνεται κάποιος διαγωνισμός…

Πάμε τώρα και στην άλλη όψη του νομίσματος.

Για το πρώτο προβλέπω ότι κάποια στιγμή θα γίνει ένα κίνημα αντίστοιχο του #metoo και στην εκκλησία… Τότε, δεν θα «εκπλαγούμε» από τα ροζ στριγκάκια, αλλά από κάποιες εξομολογήσεις και «ευλογίες» κάτω από πετραχήλια…με ή χωρίς τη θέληση των συνουσιαζόμενων! Θα έχει πλάκα να δούμε τι θα έχει να πει τότε ο Μητροπολίτης!

Για τη θεωρία του περί βιασμών, φανταστείτε μόνο την περίπτωση που μια κοπέλα την οποία βίασαν να θέλει να βρει “γαλήνη” στην αγκαλιά της εκκλησίας, να πέσει πάνω του και να της πει ότι το έπαθε “με τη συναίνεσή της”. Δεν μπορείτε να το φανταστείτε ε; Έ τότε φανταστείτε ότι αυτός πληρώνεται κιόλας από τον ελληνικό λαό!

Για το δεύτερο, κάποια στιγμή θα καταλάβουν όλοι ότι ο κάθε Μαρσέλο “ενοικιάζεται” από τον κάθε Μαρινάκη ως κομμάτι της μπίζνας. Καλά κάνει ως προς αυτό.

Το θέμα είναι -και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία-, κατά πόσο ο Άδωνις έχει δίκιο! Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λέει ο υπουργός.

Χάρη στις τόσο «φιλολαϊκές» πολιτικές που προφανώς ασκεί η κυβέρνηση, ο κάθε μεγάλος businessman σαν τον Μαρινάκη, έχει τη δυνατότητα να νοικιάζει όποιον παιχταρά, για όσο και με όσο γουστάρει!

Αυτά στην Ελλάδα του 2022, την Ελλάδα που δε λέει να σηκώσει κεφάλι από την πάσης φύσεως κρίση, την Ελλάδα που αν εσύ φτωχέ μου Συνέλληνα χρωστάς το οτιδήποτε σε κυνηγάνε ΌΛΟΙ!!!

Στην Ελλάδα εν τέλει, της οποίας το χρέος το βάλανε στις δικές σου πλάτες χαρίζοντας ταυτόχρονα στους κομπιναδόρους golden κλέφτες δισεκατομμύρια ευρώ! 

Έτσι είναι. Κάποιοι λίγοι έχουν δικαίωμα στην ανήλεη κερδοσκοπία και οι πολλοί το μοναδικό δικαίωμα που έχουν είναι να «ταΐζουν» τα αλισβερίσια των κάποιων λίγων…

Το θέμα βέβαια δεν είναι ο Μαρινάκης. Το θέμα είναι η Κυβέρνηση που εδώ και αρκετά χρόνια έχει το ρόλο της λαϊκής ξεζουμίστρας.  

Τελικά όντως πρόκειται για διαγωνισμό!!! 

ΥΓ: Το χοντρό πρόβλημα το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει αλυσιδωτές συνέπειες είναι η ακρίβεια. Σε όλα τα επίπεδα.

Θα ήταν χρήσιμο ο Μητροπολίτης να έβγαινε στα κανάλια, να αρθρογραφούσε, να πίεζε υπουργούς (μιας και έχει τέτοιες διασυνδέσεις) για το θέμα της ακρίβειας, να λυσσάξει μέχρι να αναγκαστούν οι αρμόδιοι να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το πρόβλημα και να αντέξει η κοινωνία τα νέα “αγγούρια” που καλείται να φάει για κυρίως πιάτο. Και επιτέλους κάτι τέτοιοι ας αφήσουν τις βαριές θεωρίες γιατί όχι μόνο δεν το ‘χουν, προκαλούν και κακό στο πραγματικό νόημα του χριστιανικού γίγνεσθαι.

Ο δε ο Άδωνις, ως έχων την εξουσία, ας αφήσει το ποδόσφαιρο και τις δουλειές του Μαρινάκη, και να κοιτάξει σοβαρά πως θα δώσει λύση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε αυτά  που έχει αρμοδιότητα…αλλιώς αν δεν γίνει κάτι άμεσα, μας βλέπω να χανόμαστε…

Βηματοθραύστης

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom