Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΘεσσαλονίκη: Δυο φορές σε 15 μέρες είχε αναφέρει σκέψεις αυτοκτονίας ο 50χρονος...

Θεσσαλονίκη: Δυο φορές σε 15 μέρες είχε αναφέρει σκέψεις αυτοκτονίας ο 50χρονος γυμναστής

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αυτοκτονία του του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από μερικές μέρες μέσα στο γυμναστήριό του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Στο μικροσκόπιο των αρχών, εκτός από την ανάρτησή του, τα κινητά και οι υπολογιστές του.

Η Θεσσαλονίκη παραμένει συγκλονισμένη από την αυτοκτονία του γνωστού γυμναστή και από τα όσα εκείνος ανέφερε στην ανάρτησή σου πριν βάλει τέλος στη ζωή του, όπου αποκάλυπτε το ρόλο μιας γυναίκας που το έκλεψε σχεδόν 500.000 ευρώ και μιλούσε και για κυκλώματα μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Ο 50χρονος γυμναστής φαίνεται πως σκεφτόταν καιρό την αυτοκτονία, όπως προκύπτει από μαρτυρίες πως τις τελευταίες 15 μέρες είχε αποκαλύψει σε δυο ανθρώπους τις σκέψεις του για αυτοκτονία και μάλιστα εκείνοι είχαν ειδοποιήσει και τις αρχές!

Η πρώτη φορά ήταν πριν από περίπου 15 μέρες, όπως αποκαλύπτει το makthes.gr, όταν ο 50χρονος γυμναστής είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επικοινώνησαν οι αρχές με τον 50χρονο και τους οικείους του. Τόσο όμως ο γυμναστής αλλά και οι συγγενείς του είχαν πει πως δεν χρειάζονται την συνδρομή της αστυνομίας.

Την περασμένη Δευτέρα, μόλις μια μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριό του, ο 50χρονος είχε μιλήσει για τις σκέψεις αυτοκτονίας σε στενή του φίλη. Κι εκείνη ανησύχησε και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Τούμπας, αλλά όταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον γνωστό γυμναστή, εκείνος και οι δικοί του υποστήριξαν πως το είπε εν τη ρύμη του λόγου!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας κατέθεσε και η πρώην γυναίκα του 50χρονου, με την οποία διατηρούσαν καλές σχέσεις. Η γυναίκα γνώριζε όλα όσα είχαν συμβεί στον πρώην σύζυγό της. Ανέφερε στις αρχές τα οικονομικά προβλήματα που του είχαν προκύψει αλλά μίλησε και για την γυναίκα που καταγγέλλει στο σημείωμα του ο 50χρονος.

Οι αρχές συμβούλευσαν την πρώην σύζυγο του 50χρονου να τους ειδοποιήσει άμεσα αν της αναφέρει ξανά σκέψεις αυτοκτονίας. Αλλά λίγες ώρες αργότερα, ο γυμναστής είχε κάνει τις σκέψεις του πράξη, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom