Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΘεατρική παράσταση «Έρως Ήρως» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με την στήριξη της Περιφέρειας...

Θεατρική παράσταση «Έρως Ήρως» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Η εταιρεία παραγωγής «Νομικός Κ.» κάνει την εμφάνισή της με το έργο «Έρως Ήρως» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Σε σκηνοθεσία και διασκευή από τους Miraggio με πρωταγωνιστές τους Ειρήνη Ιερωνυμάκη, Παρή Τρίκα και Δημήτρη Πάσιο.

Πρόκειται για μια  παράσταση βασισμένη στο δραματοποιημένο διήγημα ΈΡΩΣ ΉΡΩΣ, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες συγγραφείς. Ο Παπαδιαμάντης δεν αντιγράφει ήθη και έθιμα, βλέπει τη λαϊκή τέχνη, αντιγράφει τις εκδηλώσεις της και τα αποτυπώνει όλα αυτά στο έργο του. Ένα έργο τελείως προσωπικό και ιδιότυπο ως προς την επιλογή των θεμάτων, την έμπνευση και τη γλώσσα.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Γιωργή θα ζωντανέψει μέσα από τον ίδιο, τη μητέρα του και τη γυναίκα που αγαπά. Ο καθένας υπερασπιστής της δικής του αλήθειας. Η θάλασσα είναι η μόνη του παρηγοριά, μαζί της εκπληρώνει ή και όχι τις πιο κρυφές του επιθυμίες. Τι είναι αυτό που θα τον κάνει ήρωα στο τέλος;

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο αλσύλλιο Κούλε στις Μοίρες Ηρακλείου  στις 22/07/2022 και ώρα 21:00.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom