Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΤετραήμερος εορτασμός στην 115 Πτέρυγα Μάχης

Τετραήμερος εορτασμός στην 115 Πτέρυγα Μάχης

Τετραήμερος θα είναι ο εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην 115 Πτέρυγα Μάχης, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Οπως ανακοινώθηκε χθες, στην 115 Πτέρυγα Μάχης, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

• Από σήμερα έως και την Κυριακή θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών (F-16 Block 52+), σωστικών και ηλεκτρονικών μέσων αυτών, καθώς και οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα.

• Η πτέρυγα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες: -Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και Σάββατο 7 Νοεμβρίου από 9π.μ. έως 5μ.μ. -Κυριακή 8 Νοεμβρίου από 2μ.μ. έως 5μ.μ.

• Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός – δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, ο μέγιστος αριθμός παρευρισκομένων θα ελέγχεται απότα όργανα Ασφαλείας της Μονάδας και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης όπως και η τήρηση αποστάσεων και μέτρων προστασίας.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom