Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτική«Τέλος» ο Κανελλόπουλος από τις εκλογές 2023, δεν κατεβαίνει στις κάλπες της...

«Τέλος» ο Κανελλόπουλος από τις εκλογές 2023, δεν κατεβαίνει στις κάλπες της 25ης Ιουνίου

«Θα ακολουθήσει αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση του ΕΑΝ μετά τις εκλογές» ανέφερε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος γνωστοποίησε πως το κόμμα ΕΑΝ, του οποίου είναι επικεφαλής, δεν θα κατέλθει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο ίδιος υποδεικνύει ως βασικές αιτίες το πολωτικό εκλογικό κλίμα, αλλά και το γεγονός πως το κόμμα δεν έχει πόρους και χρόνο για να προετοιμαστεί καταλλήλως.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, ο πρώην ανώτατος εισαγγελέας, επιβεβαιώνει με τον πλέον σαφέστατο τρόπο το γεγονός πως δεν θα δώσει την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου. Ο ίδιος μάλιστα χαρακτήρισε ως «μη ικανοποιητική» την εκλογική παρουσία του ΕΑΝ, ενώ μιλάει για «πετροβολισμό του με μπαράζ αρνητικών αναφορών στο διάστημα της κυοφορούμενης εκλογικής συμπόρευσης με τον Ηλία Κασιδιάρη, και στραγγαλισμό του μετά».

Σε κάθε περίπτωση, ο Α. Κανελλόπουλος ξεκαθαρίζει ότι η μη συμμετοχή του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, δεν σημαίνει πως θα αναστείλει την λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλει ανασυγκρότηση και οργάνωση μετά τις εκλογές.

Τι ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Α. Κανελλόπουλος

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Α. Κανελλόπουλος: «..Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom