Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
Αρχική Κοινωνία Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: «Περιμένουμε να μας πούνε ότι είναι κλινικά νεκρή»

Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: «Περιμένουμε να μας πούνε ότι είναι κλινικά νεκρή»

Ο σύζυγός της 44χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρήτης μετά από επεισόδιο θρόμβωσης, έξι μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Astrazeneca, δήλωσε πώς περιμένει τους γιατρούς να του επιβεβαιώσουν ότι η γυναίκα του είναι κλινικά νεκρή έτσι ώστε να διακόψουν τις λειτουργίες, καθώς τώρα είναι διασωληνωμένη.

Πρόκειται για μια από τις 5 περιπτώσεις που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο, μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού.

Ο ίδιος, δεν είχε κανένα σύμπτωμα έπειτα από την χορήγηση της δόσης εντούτοις η γυναίκα του μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, ένιωσε πως δεν είναι καλά έχοντας, απίστευτο πόνο στο κεφάλι και θόλωση της όρασης.

Η 44χρονη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος σύζυγός δήλωσε πως αποδέχεται πως μιλάμε για κάτι πολύ σπάνιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας έτυχε, ήμασταν στους ανθρώπους που επιβεβαιώνουμε το νούμερα» όμως, δεν μπορεί να νιώθει πως η γυναίκα του αποτελεί απλώς ένα νούμερο στατιστικής, ανάμεσα στα απειροελάχιστα περιστατικά.

Πηγή: dikaiologitika.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom