Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
15.7 C
Crete
Αρχική Sport Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού

Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού

 

Με επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου με το προσωπικό της, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που απαγορεύουν την δια ζώσης άσκηση στα Δημοτικά  Αθλητικά Κέντρα.

Τα προγράμματα υλοποιούν πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής, στο Δημοτικό Αθλητικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΑΠΚΗ – Πατέλες) και στο Παγκρήτιο Στάδιο.  Μέρος των προγραμμάτων LIVE, τα οποία μεταδίδονται on line στο facebook  της ΑΑΗ,  είναι διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα αν είναι μέλη των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου , ενώ άλλα είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη των ΔΑΚΗ, στα οποία και αποστέλλεται το σχετικό   link προκειμένου να τα παρακολουθήσουν.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται εβδομαδιαία και καλύπτει το σύνολο των ομαδικών προγραμμάτων που διδάσκονταν στα δημοτικά γυμναστήρια όπως  Pilates, Yoga, Zumba Dance, TΑE BO, γενική γυμναστική κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  στην σελίδα της ΑΑΗ στο facebook https://www.facebook.com/aahaeota  και στο site https://aahaeota.gr/

 

- Advertisement -

Stay Connected

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επικαιρότητα

Newsroom