Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυνεχίζονται και αύριο Τετάρτη 08/02 επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη

Συνεχίζονται και αύριο Τετάρτη 08/02 επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη

Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τρίτη7 Φεβρουαρίου έως και αύριοΤετάρτη8 Φεβρουαρίου 2023

 

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την επικαιροποίηση του ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α.Α. 2/2023 της ΕΜΥ/ΕΜΚ (07-02-2023/1200 B), η πορεία του καιρικού συστήματος με το όνομα “BARBARA” έχει ως εξής:

Για την Κρήτη:

1)     Οι χιονοπτώσεις που ήδη εκδηλώνονταικατά τόπους θα συνεχιστούν σήμερα Τρίτη (07/02/2023)σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης.

2)     Για αύριο Τετάρτη (08/02/2023) οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν επίσης σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν ήδη τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες αυτοπροστασίας στον σύνδεσμο:

https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

100  ΕΛΑΣ

199  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

112  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

108 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

 

Για την βατότητα του οδικού δικτύου: https://www.astynomia.gr/

 

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom