Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυνεχίζεται η εθελοντική δράση! Πηγαίνουν φαγητό οι Κρητικοί στα πλοία του Πολεμικού...

Συνεχίζεται η εθελοντική δράση! Πηγαίνουν φαγητό οι Κρητικοί στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού

Το λιμάνι της Σητείας προσέγγισε το πρωί της Τρίτης η τορπιλοπυραυλάκατος ‘’ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ P70’’. Όπως αναφέρει η ΑΝΑΤΟΛΗ σε μία προσπάθεια να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και να δείξει τη έμπρακτη στήριξη του στους ανθρώπους του Πολεμικού Ναυτικού και της τορπιλοπυραυλακάτου και στο έργο που επιτελούν όντας σε ετοιμότητα και δράση 24ώρες το24ωρο προστατεύοντας την χώρα και τον τόπο, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας, εθελοντές της περιοχής συγκέντρωσαν τρόφιμα στον χώρο του Λιμεναρχείου Σητείας τα οποία μεταφέρθηκαν και προσφέρθηκαν το μεσημέρι, στο πλοίο.

Κατά την επίσκεψη του σε αυτό, ο Λιμενάρχης Σητείας κ. Γιάννης Ψαράκης καλωσόρισε θερμά τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του στην Σητεία, μεταφέροντας τις ευχές όλης της τοπικής κοινωνίας και την στήριξη στο έργο που επιτελούν. Τόνισε δε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι από “καρδιάς” των πολιτών της περιοχής.

Ο κυβερνήτης του πλοίου Πλωτάρχης Γ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε εγκάρδια. Έκανε λόγο για ηθικό ακμαιότατο επισημαίνοντας ότι όλα θα πάνε καλά και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία από την πλευρά των πολιτών.

Ερωτηθείς σχετικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας κ Μανόλης Αγγελάκης για την δράση συγκέντρωσης και προσφοράς τροφίμων, τόνισε “ενημερωθήκαμε σήμερα από τον Λιμενάρχη για την άφιξη της πυραυλακάτου στο λιμάνι της Σητείας. Σαν Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου με μεγάλη μας χαρά προχωρήσαμε σε ένα κάλεσμα και μέσα σε δύο ώρες συγκεντρώσαμε κάποια πράγματα για τους συμπολίτες μας που παλεύουν στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και προστατεύουν την πατρίδα μας. Με χαρά κινητοποιηθήκαμε και συγκεντρώθηκε ένας ικανοποιητικός αριθμός νερών, τροφίμων, αναλωσίμων τα οποία και προσφέραμε. Κάποιοι συνάδελφοι από περιοχές όπως το Παλαίκαστρο που δεν πρόλαβαν να έρθουν, ετοιμάζουν και δεύτερη κίνηση την επόμενη εβδομάδα με καΐκι για να στηρίξουν τα πλοία μας που είναι από την κάτω μεριά. Στηρίζουμε ως Σύλλογος με χαρά τις Ένοπλες Δυνάμεις.Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε σήμερα”.

“Ευχαριστούμε πολύ το σύνολο τω μελών μας που παρόλο τις δύσκολες ημέρες που περάσαμε και περνάνε τα μαγαζιά μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ανταποκρίθηκαν ταχύτατα σε αυτήν την προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση ενός ικανοποιητικού αριθμού, περίπου 2,5 τόνων, νερά και τρόφιμα για τους ανθρώπους που είναι στην πυραυλάκατο” πρόσθεσε ο κ Αγγελάκης.
ΑΝΑΤΟΛΗ

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom