Πέμπτη, Απρ 22, 2021
Αρχική Κρήτη Συνάντηση Ταταράκη με τον νέο Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου

Συνάντηση Ταταράκη με τον νέο Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκης συναντήθηκε την Δευτέρα 22 Μαρτίου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, Ταξίαρχο Βαγγέλη Αλεβυζάκη, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας που πραγματοποιεί με τους τοπικούς φορείς με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Ο κ. Ταταράκης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τον κ Αλεβυζάκη αφού εκτός από συντοπίτες, γνωρίζονται από τα νεανικά τους χρόνια.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την προαγωγή του και την ανάληψη της ηγεσίας της Αστυνομικής Δ/νσης Ρεθύμνου εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του ίδιου και του Δήμου για στενή συνεργασία. Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε και από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής ειδικά τους θερινούς μήνες οπότε και αυξάνεται κατακόρυφα η επισκεψιμότητα.

Με τη σειρά του ο κ. Αλεβυζάκης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ. επιδιώκει την στενή συνεργασία με τον Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς. Αν και η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα έγινε μια πρώτη συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών και η προστασία της δημόσιας υγείας, για τα οποία διαπιστώθηκε συναντίληψη.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -