Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου και κοινωνικούς φορείς

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου και κοινωνικούς φορείς

Με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη συναντήθηκε εχθές ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν: η αντιδήμαρχος εθελοντισμού Ελένη Γαραντωνάκη, ο εντεταλμένος πολιτισμού Γιάννης Χαραλαμπάκης, η εντεταλμένη αθλητισμού Ευαγγελία Γλαμπεδάκη, οι εκπρόσωποι της ομάδας αιμοδοσία «Δότες Ζωής» ο Πρόεδρος Νίκος Κουλεντάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Μαυρογιαννάκης, από τον εξωραϊστικό σύλλογο Αγ. Γαλήνης «Δαίδαλος-Ίκαρος» ο πρόεδρος Μιχάλης Τρουλλινός, η αντιπρόεδρος Λίνα Κασσωτάκη, η γραμματέας Βάσω Σταματάκη, η πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Σπηλίου Ελεάνα Λεντιδάκη. 

Ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι των φορέων ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τις εκδηλώσεις που προετοιμάζουν να υλοποιήσουν και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ημέρες αιμοδοσίας, θεατρικά δρώμενα, λαμπαδηδρομίες κ.α. εκδηλώσεις.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε 

τον Δήμαρχο, την αντιδήμαρχο, τους εντεταλμένους για την ενημέρωση και τους εκπροσώπους των φορέων για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, και στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει το έργο τους.  

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom