Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚρήτηΣυνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ είχε ο Μάξιμος Σενετάκης

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ είχε ο Μάξιμος Σενετάκης

Προγράμματα για επιδότηση ανέργων λόγω πανδημίας που επιδοτούνται έως και 75%. Ευέλικτα συστήματα εύρεσης εργασίας και πολλές νέες ιδέες που οδηγούν τον ΟΑΕΔ σε μια νέα εποχή, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου, κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΕΔ, δρ. Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του κ. Πρωτοψάλτη στην Αθήνα και η συζήτηση είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Όχι μόνο γιατί οι επιστημονικές περγαμηνές του νέου Προέδρου προδιαθέτουν για μια σύγχρονη αντίληψη αντιμετώπισης της ανεργίας. Αλλά και γιατί οι προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία για τον Οργανισμό, κάνουν ακόμα πιο καθοριστικό το έργο του Προέδρου.

Ο κ. Σενετάκης ενημερώθηκε ενδελεχώς για το σχέδιο και το όραμα του κ. Πρωτοψάλτη. Αλλά επειδή ο βουλευτής ΝΔ είναι άνθρωπος της πράξης, μετέφερε το αίτημα του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού για παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης προκειμένου να ανεγερθεί κέντρο κοινωνικών υπηρεσιών. Ο κ. Πρωτοψάλτης δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα και σύντομα ο Δήμος θα λάβει εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη απάντηση.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom