Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021
7.6 C
Crete
Αρχική Κρήτη Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας...

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου στο γραφείο του στην Λότζια,  ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Γιώργου Καραντινού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα των ετοιμόρροπων κτιρίων στο Ηράκλειο και η απλοποίηση των διαδικασιών για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Νωρίτερα ο κ. Μπακογιάννης πραγματοποίησε αυτοψία στα ετοιμόρροπα στην οδό Αγίου Μήνα, στην οδό Σμύρνης και στο «Τρανταλλίδειο», όπου ενημερώθηκε από τον κ. Καραντινό για την υφιστάμενη κατάσταση.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα, δήλωσε : «Μετά τον σεισμό στην Σάμο όπου είχαμε την απώλεια δυο παιδιών ενέκυψε ακόμα πιο επιτακτικά το πρόβλημα της άρσης των ετοιμορροπιών – ένα πρόβλημα νομικό, τεχνικό και οικονομικό. Η παρουσία του κ. Μπακογιάννη στο Ηράκλειο ελπίζουμε να σηματοδοτεί την απλούστευση των διαδικασιών, ούτως – ώστε στο θέμα της αποκατάστασης των ετοιμόρροπων  κτιρίων, να προηγούμαστε και όχι να ακολουθούμε τα γεγονότα».

Ακολουθήστε μας

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Μην χάσετε

Newsroom