Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυνάντηση Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, με τον Ευρωβουλευτή, Κων/νο Αρβανίτη

Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, με τον Ευρωβουλευτή, Κων/νο Αρβανίτη

Τον Ευρωβουλευτή, Κωνσταντίνο Αρβανίτη, υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 8/10, στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο πλαίσιο των επαφών, που πραγματοποιεί ο πρώτος στα Χανιά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, Νίκος Χαζιράκης.

Ο κ. Αρβανίτης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Χανίων για τις πρωτοβουλίες, που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με την προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, καθώς και πώς αυτή θα συμβάλει στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Από τη μεριά του ο κ. Σημανδηράκης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως μείζονος σημασίας για όλη την ανθρωπότητα και τόνισε το πόσο σημαντική θα είναι στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στους τομείς αρμοδιότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην κοινωνική μέριμνα για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, οι οποίες είναι κοινωνικά ευπαθείς και η προώθηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων στους Δήμους για τον σκοπό αυτό. 

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων χάρισε στον Ευρωβουλευτή τη δίτομη βιογραφία του Ελευθερίου Βενιζέλου, με τον κ. Αρβανίτη να ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom