Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυναντήσεις Δημάρχου Κισσάμου στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Εσωτερικών

Συναντήσεις Δημάρχου Κισσάμου στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για θέματα του Δήμου Κισσάμου είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μυλωνάκης. Συζητήθηκαν κυρίως οικονομικά ζητήματα, όπως το θέμα του μεγάλου κόστους της ναυαγοσωστικής κάλυψης και το ενεργειακό κόστος στον Δήμο Κισσάμου, καθώς και οι προτάσεις του δήμου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Επίσης, ο κ. Μυλωνάκης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, και με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη. Ο Δήμαρχος Κισσάμου ευχαρίστησε τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα για την πρόσφατη χρηματοδότηση του δήμου Κισσάμου για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης, ενώ εξετάστηκαν και νέες προτάσεις στοχευμένων έργων και μελετών.  Επίσης συζητήθηκε και η ναυαγοσωστική κάλυψη, θέμα για το οποίο υπάρχει συναρμοδιότητα των Υπουργείων Εσωτερικών και Ναυτιλίας.

Στις συναντήσεις ήταν παρόντες ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Βουλευτού Χανίων κ. Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom