Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣύμβαση για την εκπόνηση μελέτης για την οριοθέτηση-διευθέτηση του «Κατσαμπαδιανού υδατορέματος» προϋπολογισμού...

Σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης για την οριοθέτηση-διευθέτηση του «Κατσαμπαδιανού υδατορέματος» προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Τη σύμβαση για την εκπόνηση της «Μελέτης Οριοθέτησης και Διευθέτησης  Κατσαμπαδιανού υδατορέματος» με προϋπολογισμό 

1.101.812 χιλ. ευρώ υπέγραψε εχθές ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, οι εκπρόσωποι των μελετητών Στέλλα Καϊμάκη, Μιχάλης Παρασκευόπουλος και η προϊσταμένη του τμήματος δομών περιβάλλοντος της διεύθυνσης τεχνικών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Άννα Ροβίθη. 

Η μελέτη

Η μελέτη αφορά την διευθέτηση του Κατσαμπαδιανού υδατορέματος και συγκεκριμένα α)τμήματος του κύριου κλάδου), β)  τμήματος του ρέματος Φορτέτσας γ) όλου του κλάδου του ρέματος, που έρχεται από την περιοχή Δύο Αοράκια και δ) τμήματος του κλάδου που έρχεται από την περιοχή νέου Κοιμητηρίου Ηρακλείου, με την εκ νέου οριοθέτηση των εγκεκριμένων οριοθετήσεων στην περιοχή μελέτης, την οριοθέτηση του κλάδου που έρχεται από την περιοχή Νέου Κοιμητηρίου Ηρακλείου, συμπεριλαμβανόμενων των προμελετών αντικατάστασης μίας γέφυρας  και τεσσάρων νέων γεφυρών, καθώς και τις υποστηρικτικές μελέτες. Το συνολικό μήκος είναι περίπου 7 χιλιόμετρα. 

Τα αντιπλημμυρικά έργα θα αφορούν κυρίως τις περιοχές όπου θεωρούνται επικίνδυνες για την εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom