Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣύμβαση Δήμου Ηρακλείου με Ιατρικό Σύλλογο για την στήριξη ευπαθών ομάδων και...

Σύμβαση Δήμου Ηρακλείου με Ιατρικό Σύλλογο για την στήριξη ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων

Την εθελοντική παροχή ιατρικών υπηρεσιών στα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου προβλέπει η προγραμματική  σύμβαση που υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού,  από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Αλέξανδρο Πατριανάκο και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την σύμβαση, ιατροί – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου θα επισκέπτονται με τακτικά ραντεβού τα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ του Δήμου προκειμένου να παρέχουν εθελοντικά ιατρικές υπηρεσίες (εξετάσεις, συνταγογράφηση φαρμάκων, παραπεμπτικών για εξετάσεις κ.λπ.) στους ωφελούμενους των Κέντρων.

Αμέσως μετά την υπογραφή, ο Δήμαρχος τόνισε: «Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία που εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη φροντίδα για τους ωφελουμένους των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ και εντάσσεται στην σταθερή προτεραιότητά μας,  ουδείς κάτοικος αυτής της πόλης, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, φύλου ή ηλικίας, να νοιώθει μόνος και αβοήθητος. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε σταθερούς συμμάχους τους φορείς  και τους κοινωνικούς μας εταίρους, όπως εν προκειμένω τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον πρόεδρο του οποίου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς». 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom