Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης σε τηλεδιάσκεψη για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 στον...

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης σε τηλεδιάσκεψη για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 στον πρωτογενή και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική

- Advertisement -

Σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ, Κώστα Μπαγινέτα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της χώρας και την Διαχειριστική Αρχή, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα της Κρήτης, Μανόλης Χνάρης.

Αντικείμενο της σύσκεψης η ενημέρωση για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΣΣ ΚΓΠ).

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκε η συνολική περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και η ανάλυση των δυνατών σημείων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα.

Παράλληλα  έγινε ο προσδιορισμός και η  ιεράρχηση των αναγκών και αιτιολογήθηκαν  οι  επιλογές. Επιπλέον για  κάθε συγκεκριμένο στόχο προσδιορίστηκαν  οι κατανομές των οικονομικών πόρων και έγινε αναλυτική περιγραφή των προτεινόμενων παρεμβάσεων.

Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με την δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ για δια-ζώσης συναντήσεις όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -