Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυλλυπητήριο Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά, για την αιφνίδια απώλεια του...

Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά, για την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητα Επισκοπής Ανδρέα Ζυμβραγάκη

 Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της αιφνίδιας απώλειας του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής Ανδρέα Ζυμβραγάκη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του εχθές, ημέρα Τρίτη 3/01/2023 & ώρα 11.00, ομόφωνα αποφάσισε: 

  • Ο Δήμαρχος Πλατανιά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, η σύντομη πορεία του οποίου στην Αυτοδιοίκηση χαρακτηρίστηκε από εργατικότητα, εντιμότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, τους ανθρώπους του και ιδιαίτερα για τους οικισμούς της Επισκοπής, του Αγίου Αντώνιου και του Άστρικα. 
  • Ο Δήμαρχος Πλατανιά, ο Πρόεδρος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.
  • Τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντος να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά
  • Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθεί στέφανο και να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσόν από τη Δημοτική Αρχή και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά.
  • Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τοπικό τύπο.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom