Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣύλλογος αδειούχων Λογιστών Ν Χανίων: Αργία Λογιστικών Γραφείων Δευτ 8 Αυγ -...

Σύλλογος αδειούχων Λογιστών Ν Χανίων: Αργία Λογιστικών Γραφείων Δευτ 8 Αυγ – Παρ 19 Αυγ 2022

Μετά από απόφαση του Δ/Σ και σε συνέχεια της περυσινής απόφασης της  Γ.Σ. του Συλλόγου μας,  αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για την προηγούμενη και την επόμενη εβδομάδα  του Δεκαπενταύγουστου ήτοι  από Δευτέρα  08/08/2022 έως και  Παρασκευή 19/08/2022.  Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων ( όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη ) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό ( ύπαρξη wifi ). Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

            Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους  κρίνεται ιδιαίτερα  επιβεβλημένη μετά από τις συνθήκες  συνεχούς και  αδιάλειπτης  εργασίας  κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς ( προθεσμίες ).

            Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες  για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί…

            Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας  ( Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Χανίων )  την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε  να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για  λίγες ημέρες ξεκούρασης,  ηρεμίας και  επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή.

             Εκ μέρους όλων των συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού Χανίων.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom