Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση κάνναβης στην Ιεράπετρα

Σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση κάνναβης στην Ιεράπετρα

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Ιεράπετρας οι οποίοι εχθές το πρωί συνέλαβαν, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υ.Α. Αγίου Νικολάου, έναν αλλοδαπό και μια ημεδαπή οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κάνναβης στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από νομότυπη έρευνα από αστυνομικούς του Τ.Α. Ιεράπετρας στην κατοικία των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους εκατόν ενενήντα οχτώ (198) γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) δέκα επτά (17) γραμμαρίων, δυο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα  (270) ευρώ. Με την μεθοδικότητά τους και τον επαγγελματισμό τους πρόσθεσαν ακόμη μια επιτυχία στην μάχη κατά των ναρκωτικών στην κοινωνία της Ιεράπετρας.

Η άοκνη προσπάθεια και επιμονή των αστυνομικών της Ιεράπετρας παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό που υπάρχουν συνεχίζουν και προσφέρουν το μέγιστο για την διατήρηση του αγαθού της ασφάλειας στο Νομό μας.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom