Παρασκευή, Απρ 23, 2021
Αρχική Κοινωνία Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των ανήλικων θυμάτων του 74χρονου – Ποια η μέθοδος...

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των ανήλικων θυμάτων του 74χρονου – Ποια η μέθοδος που ακολουθούσε

- Advertisement -

Με απόλυτα μελετημένη μέθοδο και προχωρώντας στην πράξη του βήμα – βήμα, ο 74χρονος πρώην παράγοντας κολυμβητικού ομίλου της Δυτικής Αττικής, κατάφερνε αρχικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των υποψηφίων θυμάτων του. Στην συνέχεια ανενόχλητος εξύφαινε το σχέδιό του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αρρωστημένα του σεξουαλικά του ένστικτα πάνω στις ανήλικες αθλήτριες.

Οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών, 17 ετών σήμερα, 10 ετών όταν βρέθηκαν στα «δίχτυα» του ηλικιωμένου παιδόφιλου, κυριολεκτικά συγκλονίζουν, καθώς εκτός όλων των άλλων διαφαίνεται και η μέθοδος του 74χρονου σήμερα πρώην παράγοντα κολυμβητικού ομίλου της Δυτικής Αττικής, να δημιουργήσει ενοχές στα παιδιά, προκειμένου να κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τα όσα βίωσαν στο διαμέρισμά του.

Όμως δεν υπολόγισε την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία βρήκε την δύναμη να ανοίξει το στόμα της και να εξιστορήσει τα όσα βίωσε από έναν άλλο παράγοντα στα θαλάσσια σπορ πριν από αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα κι άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να βρουν την δύναμη να δημοσιοποιήσουν το επτασφράγιστο οδυνηρό μυστικό που τους κατέτρωγε νυχθημερόν την ψυχολογία.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -