Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήLifestyleΣυγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μπορεί να πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες λόγω της κατάστασης της υγείας της, όμως, πλέον είναι καλά και έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά της.

Η σπουδαία ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη περιγράφοντας τις ευχάριστες εξελίξεις της υγείας της και αποκαλύπτοντας πώς είχε πέσε σε κώμα, αλλά οι γιατροί την έσωσαν.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Παράλληλα, η μεγάλη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα για τα δημόσια νοσοκομεία: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η καρδιά μου πάει ρολόι χάρη στον κύριο Τουσούλη. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστάω πολλά. Είχα πάει σε όλες τις κλινικές πολυτελείας, αλλά στο Ιπποκράτειο βρήκα την υγεία μου. Έπεσα σε κώμα, αλλά εκεί με σώσανε. Καρδιακοί όλης της Ελλάδας, πηγαίνετε στο Ιπποκράτειο. Με σώσανε».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε ότι παρακολουθεί πολύ τηλεόραση αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και τους παρουσιαστές που προτιμάει να βλέπει: «Βλέπω πολλή τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ η Ζήνα, ο Χατζηνικολάου, η Ζαχαρέα, η Κοσιώνη και μου αρέσει πολύ το Mega και η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Είμαι παιδί των ειδήσεων». «Το Σαββατοκύριακο είμαι φαν της Αννίτας. Γελάω πολύ».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom