Κάλεσμα στη συγκέντρωση της Πέμπτης 01.12.22, στις 12.00 το μεσημέρι, για την Υγεία, απευθύνει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, προκηρύσσοντας παράλληλα στάση εργασίας από τις 11.00 ως τις 14.00.
Σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:
Η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την πολύπαθη υγεία του λαού κατά παραγγελία των κλινικαρχών και των ιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων της υγείας. Όσων δηλαδή θησαύρισαν την περίοδο της πανδημίας αλλά φαίνεται πως τα θέλουν όλα. Θέλουν να ξεζουμίσουν το λαό, να εκμεταλλευτούν την ανάγκη του για υγεία.
Είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!
Προετοίμαζαν για χρόνια το αντιδραστικό τους σχέδιο, όμως η πανδημία τους καθυστέρησε αφού φανέρωσε για άλλη μια φορά την σαπίλα του συστήματος της βαρβαρότητας που ζούμε, όπου οι υγειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία έκαναν ότι μπορούσαν για να υπηρετήσουν το λαό που υπόφερε, την ίδια στιγμή που οι κλινικάρχες θησαύριζαν.
Πηγή: cretalive.gr