Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΣτρατηγός ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία για Πάτρα: «Δύο μέρες μετά το θάνατο του...

Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία για Πάτρα: «Δύο μέρες μετά το θάνατο του παιδιού της να απαντά για συνταγές…»

«Δεν έχω αλλάξει άποψη. Δεν έχω άλλα στοιχεία, είναι περίεργο που οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακα, έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω… Φαίνεται ότι έχουν μια άνεση, για ταξιδάκια, να απαντάει δύο μέρες μετά το θάνατο του παιδιού τους στους διαδικτυακούς φίλους για συνταγές, φαγητά, ψάρια κλπ. Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο να πενθεί, ας το εξηγήσει όταν θα κληθεί να καταθέσει.

Σε ερώτηση για το τι σχέση έχει ο θάνατο της σπιτονοικοκυράς με τους γονείς (Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου), ο κ. Ρουγκάλας, ανέφερε ότι «είπαν ότι αυτή η γυναίκα πήγε στην Πάτρα και νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, αφότου πέθανε ο σύζυγός της. Επειδή υπάρχουν κάποιοι συγγενείς στο Αγρίνιο, αναρωτηθηκά “ποιος ανέλαβε τα εξοδα της κηδείας και της ταφής, αφού δεν υπήρχε άλλος εδώ στην Πάτρα”. Δεν έχει απαντήσει κανένας σ’ αυτό».

«Για να καεί μία σορός, χρειάζονται χρήματα. Ήταν άθεη και γι’ αυτό κάηκε. Δε θυμάμαι πώς πέθανε, αλλά κάποιος πρέπει να δηλώσει το θάνατο. Αυτοί συνεχίζουν και μένουν στο σπίτι, τι γίνεται με το ενοίκιο; Υπάρχει ενοίκιο; Πήρε το σπίτι το κράτος; Έχει κανέναν συγγενή; Δεν έχει αφήσει διαθήκη, δε θα έπρεπε το σπίτι να περιέλθει στο Δημοσιο; Δε μπορεί να είναι αδήλωτο, πώς φαίνεται αυτό το σπίτι, σε ποιον ανήκει;

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom