Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΟικονομίαΣτους 598 οι κωδικοί προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Στους 598 οι κωδικοί προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με το πρόγραμμα «Μόνιμη Μείωση Τιμής» ξεπέρασε τους 500 κωδικούς προιόντων που είχε βάλει σαν αρχικό στόχο.

Η πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» που έλαβε η κυβέρνηση και αφορά σημαντικά προϊόντα που εξυπηρετούν πολλαπλές και βασικές ανάγκες της καθημερινότητας των καταναλωτών, όχι μόνο βρίσκει ήδη πολύ μεγάλη ανταπόκριση αλλά και διευρύνεται μέρα με την ημέρα. Ο αρχικός στόχος του Υπουργείου Ανάπτυξης για 500 κωδικούς στα ράφια των σούπερ μάρκετ με μείωση κατά 5% ή και παραπάνω για τουλάχιστον έξι μήνες, ξεπεράστηκε πολύ σύντομα.

Αυτή την στιγμή, υπάρχουν συνολικά 598 κωδικοί σε 30 κατηγορίες προϊόντων, ενώ συμμετέχουν περίπου 50 εταιρείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία που σκοπό έχει τη στήριξη όλων των νοικοκυριών που δοκιμάζονται από την εισαγόμενη κρίση πληθωρισμού και κυρίως όλων των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Παράλληλα, δηλώνει ότι στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του χώρου, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση της λίστας των σχετικών προϊόντων.

Πηγή: dnews.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom