Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΥγείαΣτο τραπέζι η διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν

Στο τραπέζι η διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν

Η κυβέρνηση εξετάζει τη διαγραφή για τα πρόστιμα σε όσους είναι άνω των 60 ετών και εμβολιάστηκαν, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Εξετάζουμε τη διαγραφή προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν», ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Πιο αναλυτικά, τη διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 ετών που παρέμεναν μη εμβολιασμένοι, εφόσον πλέον εμβολιάστηκαν, εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πλεύτης πάντως εμφανίστηκε αδιάλλακτος σχετικά με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στην εργασία τους.

«Μέχρι 31/12 οι υγειονομικοί παραμένουν σε αναστολή, υπάρχει και απόφαση του ΣτΕ που το κρίνει συνταγματικό. Θα επαναξιολογηθεί το μέτρο στο τέλος του χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Πάντως, δήλωσε την προσωπική του θέση γα το ότι θα προτιμούσε να βρεθούν εκτός συστήματος υγείας εφόσον παραμένουν ανεμβολίαστοι, αλλά συμπλήρωσε:

«Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις. Θα ήθελα να μην παραμείνουν στο εθνικό σύστημα υγείας, αλλά στην επαναξιολόγηση όλα θα μπουν στο τραπέζι».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom